Header keuringen

NEN 2484

Keuring ladders en trappen

Laat uw personeel veilig en verantwoord werken; voorkom ongelukken en voldoe aan de Arbo eisen met de NEN 2484 keuring ladders en trappen.

Uw ladders en trappen worden op deskundige wijze gekeurd en gecertificeerd volgens NEN nomen NEN 2484 (ladders en trappen). Noodzakelijke reparaties en/of (tijdelijke) vervangingen worden direct ter plaatse voor u geregeld. Ook bent u verzekerd van deskundig advies over onderhoud en risico inventarisaties.

Na het keuren en certificeren van ladders en trappen krijgen deze de vereiste keuringsstickers. Met de officiële NEN certificaten voldoet u aan alle eisen; bij een eventuele ARBO controle kunt u dit direct en duidelijk aantonen.

Loop geen onnodig risico en laat al uw materieel regelmatig NEN keuren en certificeren.

Certificaat
U ontvangt een officieel NEN keuringsbewijs (NEN certificaat),

Hoe lang duurt een keuring? 
Dit hangt natuulijk af van het aantal te keuren ladders en trappen en de staat waarin deze zich bevinden. Ter indicatie: een ladder kost gemiddeld 15 minuten inclusief reparatietijd.

Hoe vaak keuren? 
De tijd tussen 2 controles van uw ladders en trappen wordt op basis van een risicoanalyse bepaald. Deze risicoanalyse moet door een bevoegd persoon worden uitgevoerd. In de meeste gevallen geldt keuring voor 1 jaar. Onze medewerkers zijn bevoegd om deze interval te bepalen en aan te geven wanneer de volgende keuring noodzakelijk is..

Over Steigerdeal