Header keuringen

NEN 3140

Keuring elektrisch gereedschap

Uw personeel veilig en verantwoord aan het werk. Voorkom problemen en voldoe aan de de ARBO-wet met een NEN 3140 keuring van uw arbeidsmiddelen. Laat uw elektrisch gereedschap keuren volgens de NEN 3140 norm.

Volgens de ARBO wet bent u er als werkgever verantwoordelijk voor dat uw werknemers veilig kunnen werken. Elektrische installaties, apparaten en toestellen moeten in orde zijn en voldoen aan wettelijke NEN-normen. Elektrisch gereedschap keuren gaat volgens de NEN 3140 norm. De NEN certificering gebeurt door een keurmeester NEN 3140.

NEN 360, 361, 365

Keuring valbeveiliging 

Voorkom problemen! Keuren van persoonlijke valbeveiligingen (bijv. harnasgordels) is letterlijk van levensbelang.

Keuring harnasgordel
Jaarlijks dienen uw harnasgordels gekeurd te worden. De NEN 361 keuring is er niet voor niets; een ongeluk komt vaak uit een klein hoekje. En de gevolgen kunnen zeer ernstig zijn, zowel voor werknemer als werkgever.

NEN 2484

Keuring ladders en trappen

Laat uw personeel veilig en verantwoord werken; voorkom ongelukken en voldoe aan de Arbo eisen met de NEN 2484 keuring ladders en trappen.

Uw ladders en trappen worden op deskundige wijze gekeurd en gecertificeerd volgens NEN nomen NEN 2484 (ladders en trappen). Noodzakelijke reparaties en/of (tijdelijke) vervangingen worden direct ter plaatse voor u geregeld. Ook bent u verzekerd van deskundig advies over onderhoud en risico inventarisaties.

NEN 2718

Keuring rolsteigers

Blijf veilig werken met rolsteigers! Laat uw rolsteigers regelmatig keuren en certificeren volgens de NEN normen.

Risico's
Laat uw werknemers geen valgevaar lopen door een rolsteiger niet in orde is. Kies een soort steiger die past bij het type werkzaamheden. Naast goed onderhoud, kan kennis over het juiste gebruik (zowel van uw werknemers als degenen die de steiger opbouwen) veel problemen voorkomen.

Over Steigerdeal