Vraag en antwoord

Betaalmogelijkheden
iDEAL
Met iDEAL kunt u gemakkelijk en veilig uw betaling voldoen.
U hebt enkel toegang tot internet bankieren van uw eigen bank nodig.

Vooruitbetaling per bank
Zodra het bedrag ontvangen is op onze rekening wordt uw bestelling verder verwerkt. Vermeld bij uw betaling altijd het debiteur en factuurnummer of het bestelnummer.

Openingstijden
Wij zijn geopend van:
maandag t/m vrijdag van 8.00 uur - 17.00 uur
Bestellingen die buiten deze tijden geplaatst worden zullen de volgende werkdag in behandeling genomen worden.

Verzenden
Verzendkosten:
Voor de verzendkosten van uw bestelling binnen Nederland hanteren wij verschillende tarieven, afhankelijk van het totale orderbedrag, volume/lengte/gewicht van het desbetreffende artikel. De verzendkosten worden aan u kenbaar gemaakt in de winkelwagen.
Bij een orderbedrag van € 550,00 exclusief BTW bezorgen wij gratis in Nederland en Belgie met uitzondering van de Waddeneilanden. (Voor verzending naar de Waddeneilanden graag per mail of telefoon even contact met ons opnemen voor de verzendkosten)
Ook is het mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Uiteraard worden er dan geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijd:
Producten met standaard maten: ± 1 werkdag na ontvangst betaling
Op maat vervaardigde producten: ± 1½ week na ontvangst betaling
Indien bestellingen  onverhoopt langer duren nemen wij altijd contact met u op.

Uw bestelling wordt op werkdagen (maandag t/m zaterdag) tussen 08:00 - 19:00 uur geleverd op het door u opgegeven afleveradres.

Uw zending volgen:
Zodra uw bestelling klaar is wordt deze verpakt en aan het door u opgegeven afleveradres verzonden. U krijgt hiervan een bericht per e-mail met het track & trace nummer.

Retourneren
Bij STEIGERDEALL zijn we overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Ondanks dat kan het zijn dat u af wil zien van uw aankoop. U heeft het recht om de artikelen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst te retourneren zonder opgaaf van redenen. U dient ons hiervoor binnen de 14 kalenderdagen schriftelijk of per email op de hoogte te stellen. Hierna zullen wij u een retourformulier sturen wat ingevuld bij het te retourneren product moet worden bijgesloten. Nadat wij het artikel, in de orginele verpakking, degelijk en breukvrij verpakt, in ons magazijn hebben terug gekregen zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u crediteren. De kosten voor het retourzenden zijn voor uw rekening. Onvoldoende en niet gefrankeerde pakketten worden niet aangenomen.

VOOR U OP MAAT GEMAAKTE OF GEPERSONALISEERDE PRODUKTEN KUNNEN NIET WORDEN GERETOURNEERD!

Indien u na 14 dagen een product wil retourneren kan dat alleen indien het een fabricagefout binnen de garantietermijn betreft. Ook dan verzoeken wij u vriendelijk om schriftelijk of per email contact op te nemen zodat wij u een retourformulier kunnen sturen. Na beoordeling van het product zullen wij, afhankelijk van het product en in overleg met u, het artikel laten repareren, omruilen voor een nieuw exemplaar of het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten aan u crediteren. 

Indien u een defect heeft aan uw product buiten de garantie periode vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen overleggen hoe het een en ander op te lossen. Het is mogelijk dat een gedeelte of de gehele kosten aan u doorberekend worden. 

Herroepingsrecht
U heeft het (wettelijk) recht om binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden, m.u.v. speciaal voor u op maat gemaakte en/of gepersonaliseerde produkten,  de overeenkomst te herroepen. Deze herroepingstermijn verstrijkt 14 kalenderdagen na de dag
- dat u het artikel, of een door u aangewezen derde, niet zijnde de vervoerder, fysiek hebt ontvangen
- dat u of een door u aangewezen derde, zijnde niet de vervoerder, het laatste artikel, bij een bestelling van meerdere produkten die afzonderlijk worden geleverd, fysiek hebt ontvangen.
- dat u of een door u aangewezen derde, zijnde niet de vervoerder, de laatste zending of het laatste onderdeel van een bestelling die uit verschillende zendingen en/of onderdelen bestaat, fysiek hebt ontvangen.

Om het herroepingsrecht uit te voeren moet u ons, STEIGERDEAL, Industrieweg 26, 1566 JP  Assendelft tel. 075-640 11 73 Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., schriftelijk of per mail ondubbelzinnig verklaren dat u de overeenkomst wil herroepen. U ontvangt hierna per omgaande een retourformulier.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden, schriftelijk of via de email, voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping:
1. Als u uw overeenkomst herroept, ontvangt u het hele aankoopbedrag welke door u is voldaan, inclusief eventuele leveringskosten en exclusief de kosten voor het retourzenden, binnen een week na ontvangst van het retourgezonden artikel in ons magazijn, van ons terug. Wij betalen u in principe met het zelfde betaalmiddel terug als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht.
2. De goederen dienen per omgaande, maar zeker niet later dan 14 dagen nadat u ons schriftelijk op de hoogte gesteld hebt dat u de overeenkomst wil herroepen, aan ons terug te zenden of te overhandigen.
3. De kosten voor het retourzenden zijn voor uw rekening

Over Steigerdeal